Over ons

Bij La Calabria kunt u genieten van de authentieke Italiaanse keuken. Gelegen op steenworp afstand van de markt van Zelzate vind u ons gezellig restaurant. Elke gerecht wordt met liefde en trots voor u bereid. Dit proef je terug in onze heerlijke gerechten die door 20 jaren ervaring zeer verfijnd zijn geworden.

Italië is een fantastisch land met een heerlijke, warme sfeer. Deze warme gemoedelijke sfeer voelt u direct terug in ons restaurant waar gastvrijheid hoog in het vaandel staat. U voelt zich direct ontspannen en op u gemak door de huiselijke inrichting. Wij bieden een ruim assortiment aan pasta’s, pizza en diverse vis- en vlees producten. Of u nou komt voor lunch of een romantisch diner.

Met ons 5 sterren label QUALIET-label garanderen wij dat u altijd kunt genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd.Klein of groot, jong of oud, voor iedereen staat er wel mooi gerecht op de kaart. Heeft u moeite met kiezen, wij bieden altijd verschillende 3 gangen maaltijden aan met de beste selecties van onze chefkok.

Daarnaast kunt u bij ons ook genieten van een ruime keuze aan prachtige Italiaanse wijnen.Kortom, voor een avond genieten van de authentieke Italiaanse keuken bent u van harte welkom bij La Calabria.

foto-italie-293
photo
foto-italie-253